Ramen & deuren

Van opmeting tot plaatsing

Ramen & deuren naargelang uw smaak

Renovatiewerken Donovan Tack plaatst ramen en deuren die volledig afgestemd zijn op de stijl van uw pand. Bij renovaties breekt Donovan uw oude constructies eerst netjes uit.

Nadien neemt hij zowel de opmeting als de plaatsing voor zijn rekening. Hij werkt met de kwaliteitsmerken KÖMMERLING, Aliplast, Window4U en Kochs, zodat u zeker bent van een duurzaam resultaat. Als u door Donovan ramen en/of deuren laat installeren, werkt hij trouwens steevast een gepersonaliseerde offerte voor u uit.

Nooit meer last van regenwater

Innovatieve PADK-ramen

Naast traditionele draai- en kiepramen kan Donovan speciale ramen installeren met een parallelafstelling (oftewel PADK-modellen). Daarbij kan u het bewegende deel van uw raam naar u toetrekken.

In tegenstelling tot bij een gewoon kiepraam, kan er geen regen binnensijpelen en beschikt u in alle weersomstandigheden over een veilige ventilatie.

Interesse in ramen en deuren op maat?

Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!

Naargelang uw wensen & budget

Uitgebreid aanbod aan ramen & deuren

Verkiest u een klassieke afwerking, een rustieke uitvoering of een moderne look? Donovan komt bij u langs en brengt zijn catalogus mee. Zo kan u in alle rust de mogelijkheden bekijken. Renovatiewerken Donovan Tack zorgt er steeds voor dat de ramen en deuren een harmonieus geheel vormen met de rest van uw interieur.

Als u graag al op voorhand zou willen weten hoeveel uw ramen of deuren zullen kosten, kan u Donovans handige tool gebruiken.