Ramen & deuren

Service van A tot Z

In alle stijlen & uitvoeringen

Renovatiewerken Donovan Tack plaatst ramen en deuren die volledig afgestemd zijn op de stijl van uw pand. Bij renovaties breekt Donovan uw oude constructies eerst netjes uit.

Nadien neemt hij zowel de opmeting als de plaatsing voor zijn rekening. Hij werkt met de kwaliteitsmerken KÖMMERLING, Aliplast, Window4U en Kochs, zodat u zeker bent van een duurzaam resultaat.

Innovatieve oplossingen

PADK-ramen

Naast traditionele draai- en kiepramen installeert Donovan ook speciale ramen met een parallelafstelling (oftewel PADK-modellen). Daarbij kan u het bewegende deel van uw raam naar u toetrekken.

In tegenstelling tot bij een gewoon kiepraam, kan er geen regen binnensijpelen en beschikt u in alle weersomstandigheden over een veilige ventilatie.

Interesse in ramen en deuren op maat?

Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!

Helemaal geïntegreerd in uw ruimtes

Tal van opties

Verkiest u een klassieke afwerking, een rustieke uitvoering of een moderne look? Donovan komt graag bij u langs met een catalogus. Zo kan u in alle rust de mogelijkheden bekijken. Op de website van zijn leverancier krijgt u alvast een idee.

Renovatiewerken Donovan Tack zorgt er steeds voor dat de ramen en deuren een harmonieus geheel vormen met de rest van uw interieur.