Blog

Van opmeting tot plaatsing: ramen en deuren op maat volgens uw smaak

Donovan Tack plaatst ramen en deuren die perfect passen bij de stijl van uw pand. Bij renovaties verwijdert Donovan eerst uw oude constructies op een nette manier. Vervolgens verzorgt hij zowel de opmeting als de plaatsing. Donovan werkt enkel met hoogwaardige kwaliteitsmerken, zoals Aliplast en Kochs, om een duurzaam resultaat te garanderen. Bovendien biedt Donovan een gepersonaliseerde offerte wanneer u ervoor kiest om ramen en/of deuren te laten installeren.

Ramen Ramen

Nooit meer last van regenwater met innovatieve PADK-ramen

Naast traditionele draai- en kiepramen installeert Donovan ook speciale ramen met een parallelafstelling, beter bekend als PADK-modellen. Hierbij kunt u het bewegende deel van het raam naar u toe trekken. In tegenstelling tot bij een gewoon kiepraam, kan er geen regenwater binnensijpelen en kunt u in alle weersomstandigheden genieten van veilige ventilatie.

Deuren Ramen

Een uitgebreid aanbod aan ramen en deuren, afgestemd op uw wensen en budget

Verkiest u een klassieke, rustieke of moderne uitstraling? Donovan komt bij u langs met zijn catalogus, zodat u op uw gemak de mogelijkheden kunt bekijken. Bij Donovan Tack zorgen we ervoor dat de ramen en deuren perfect passen bij uw interieur.

Bg Shape

Ramen & deuren laten installeren?

Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen!