Rolluiken

Een uitmuntende combinatie van robuustheid en eigentijds ontwerp. Onze rolluiken bieden superieure functionaliteit met bewezen duurzaamheid. Met opties voor diverse bedrijfsbehoeften kunt u kiezen uit flexibele configuraties. Optimaliseer de veiligheid en veelzijdigheid van uw commerciële ruimte met onze hoogwaardige rolluiken.

Geveljaloezieën

Slim ontwerp, eenvoudige installatie en lage thermische isolatieparameters. Geveljaloezieën zijn beschikbaar in verschillende systemen, waardoor zij in alle soorten gebouwen kunnen worden geïnstalleerd.

Shutters

Een perfecte oplossing die de duurzaamheid van aluminium combineert met het traditionele design van luiken. De luiken zijn beschikbaar met beweegbare of vaste lamellen.

Accessoires

Zij vergemakkelijken de bediening van rolluiken en geven deze extra functionaliteit. Ruime keuze van afstandsbedieningen en schakelaars.

Garagepoorten

Gemaakt van de beste onderdelen, stabiel en gemakkelijk te installeren INFINITI sectionaaldeuren. Uitgerust met een betrouwbaar systeem van sluitingen en veiligheid.

Roldeuren

Roldeuren zijn een duurzame, economische en functionele oplossing die ruimte bespaart zowel op de oprit als in de garage.

Rolroosters

Gemaakt van sterk, geëxtrudeerd aluminium, rolhekken, in tegenstelling tot andere vormen van beveiliging.

Accessoires

Een hek en traliewerk zijn in de eerste plaats veiligheid. Dankzij accessoires worden ze een onneembare vesting.

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!