Een uitmuntende combinatie van robuustheid en eigentijds ontwerp. Onze rolluiken bieden superieure functionaliteit met bewezen duurzaamheid. Met opties voor diverse bedrijfsbehoeften kunt u kiezen uit flexibele configuraties. Optimaliseer de veiligheid en veelzijdigheid van uw commerciële ruimte met onze hoogwaardige rolluiken.

Slim ontwerp, eenvoudige installatie en lage thermische isolatieparameters. Geveljaloezieën zijn beschikbaar in verschillende systemen, waardoor zij in alle soorten gebouwen kunnen worden geïnstalleerd.

Een perfecte oplossing die de duurzaamheid van aluminium combineert met het traditionele design van luiken. De luiken zijn beschikbaar met beweegbare of vaste lamellen.

Zij vergemakkelijken de bediening van rolluiken en geven deze extra functionaliteit. Ruime keuze van afstandsbedieningen en schakelaars.

Gemaakt van de beste onderdelen, stabiel en gemakkelijk te installeren INFINITI sectionaaldeuren. Uitgerust met een betrouwbaar systeem van sluitingen en veiligheid.

Roldeuren zijn een duurzame, economische en functionele oplossing die ruimte bespaart zowel op de oprit als in de garage.

Gemaakt van sterk, geëxtrudeerd aluminium, rolhekken, in tegenstelling tot andere vormen van beveiliging.

Een hek en traliewerk zijn in de eerste plaats veiligheid. Dankzij accessoires worden ze een onneembare vesting.

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!