Een ruime keuze aan systemen, warme profielen, eindeloze ontwerpmogelijkheden en een schat aan accessoires. PVC-ramen zijn zowel geschikt voor vrijstaande huizen als voor meergezinswoningen.

De beste systeemoplossingen voor ramen en deuren met aluminium. Duurzaamheid, eenvoud, functionaliteit en veiligheid zijn enkele van de vele voordelen van aluminium schrijnwerk.

Dunne profielen met enorme constructieve mogelijkheden. Uitzonderlijke duurzaamheid en veelzijdigheid van de toepassing.

Massieve profielen uit drie of vier lagen hout, die door vier vernislagen worden gegarandeerd. Een langdurig gebruik wordt gegarandeerd door vier vernislagen.

De schoonheid en functionaliteit van de ramen zal worden benadrukt door een aantal beschikbare accessoires zoals handgrepen, trekkers.

Buitendeuren

Buitendeuren worden gekenmerkt door een grotere weerstand tegen warmteverlies en vormen tevens een veilige barrière tegen lawaai en ongenode gasten. Kies voor kwaliteit, design en betrouwbaarheid. Kies een toegangsdeur die geen energie verspilt.

Deuren extra's

Accessoires die de stijl van het gebouw versterken en de deur extra functionaliteit geven.

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!