Warme kozijnen

Ze zijn gemaakt van een materiaal dat het mogelijk maakt koudebruggen weg te werken, ze af te dichten en de warmtedoorgangscoëfficiënt te verlagen.

Alarmlussen

Alarmlussen worden gebruikt in een- en meergezinswoningen en bij de beveiliging van faciliteiten zoals musea en archieven.

SWISSPACER Air

Kozijnen voor beglazing die worden blootgesteld aan grote verschillen in atmosferische druk, bijvoorbeeld als gevolg van luchttransport of installaties in de bergen.

Het SWISSPACER Air onderdeel maakt het mogelijk om de druk in de tussenkamers van de beglazing gelijk te maken, wat nodig is tijdens het transport bij grote hoogteverschillen of de installatie van ramen op grote hoogte ten opzichte van de productielocatie.
Veranderingen in het volume van de gassen die de tussenkamers in beglazingspakketten vullen, als gevolg van veranderingen in de atmosferische druk en temperatuur, kunnen leiden tot vervorming of zelfs breuk van de beglazing. De SWISSPACER Air-component compenseert deze druk, wat nodig is bij het transport van ruiten per vliegtuig, per helikopter of kabelbaan, of zelfs met transport op wielen naar locaties met grote hoogteverschillen.

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!