INFINITI X – garagepoorten met trekveren

- maximum gewicht: 130 kg
- minimum afmetingen latei: 85 mm
- minimale afmetingen bovendorpel: 120 mm
- panelen met glad buitenoppervlak, Woodgrain structuur met laag en hoog reliëf (geschilderd volgens RAL-palet) of fineer
- aanbevolen voor installatie in kleine garages
- snelle montage vereist geen speciaal vastschroeven van veren
- mechanisme met drie veren toegepast (zgn. "veer in veer")
4,5 m maximale breedte | 3 m maximale hoogte | 9 m² maximale oppervlakte

Gemaakt van de beste componenten. Infiniti sectionaaldeuren zijn duurzaam en bieden veiligheid in elk huis. Met een breed scala aan accessoires is het mogelijk ze aan te passen aan vele opstellingen.

INFINITI F – garagepoorten met torsieveren vooraan

- maximaal gewicht: 295 kg
- minimumafmetingen van dakranden: 85 mm
- minimumafmetingen latei: 200 mm
- bieden wij panelen met gladde buitenzijde, Woodgrain structuur met laag en hoog reliëf (geschilderd volgens het rijke RAL-palet) of gefineerd
- torsieveersysteem is bedoeld voor grote deuren (max. oppervlakte 15 m²)
6 m maximale breedte | 3,5 m maximale hoogte | 15 m² maximale oppervlakte

Vervaardigd uit eersteklas componenten, voorzien van een betrouwbaar systeem van bevestiging en beveiliging. De deuren in ons aanbod zijn aan beide zijden beschermd tegen corrosie, waardoor zij hun uiterlijk en functionele eigenschappen gedurende vele jaren behouden. Door de toegepaste veertechnieken past de poort perfect in elke garageopening. Een sectionaaldeursysteem met eRSC200 torsieveren aan de voorzijde. Zij onderscheiden zich door een robuuste en duurzame constructie en gebruiksveiligheid. Een ander voordeel is de vereenvoudigde montage: minder onderdelen en voorgemonteerd.

Verdektliggende rolluiken

- maximum gewicht: 165 kg
- minimumafmetingen van dakranden: 85 mm
- minimumafmetingen latei: 120 mm
- bieden wij panelen met gladde buitenzijde, Woodgrain structuur met laag en hoog reliëf (geschilderd volgens het rijke RAL-palet) of gefineerd
- torsieveren aan de achterzijde van de deur maken het mogelijk de deur in te passen in een garageopening met een lagere latei
5,5 m maximale breedte | 3 m maximale hoogte | 12,5 m² maximale oppervlakte

Vervaardigd uit eersteklas componenten, voorzien van een betrouwbaar bevestigings- en veiligheidssysteem. De deuren in ons gamma zijn aan beide zijden beschermd tegen corrosie, zodat ze hun uitzicht en functionele eigenschappen gedurende vele jaren behouden. Door de toegepaste veertechnieken past de poort perfect in elke garageopening. Sectionaal deursysteem met ERSC70 torsieveren aan de achterzijde. Zij onderscheiden zich door een stevige en duurzame constructie en gebruiksveiligheid. Een bijkomend voordeel is de vereenvoudigde montage: minder onderdelen en voorgemonteerde componenten.

INFINITI ZERO – renovatie garagedeursysteem

- beschikbaar voor R- en X-systemen
- kan worden gemonteerd zonder zijruimte en/of latei
5,5 m* maximale breedte | 3 m maximale hoogte

INFINITI ZERO is de oplossing voor montage van een sectionale garagedeur in systeem R of X in garages zonder zijruimte en/of latei. Speciale bevestigingselementen creëren extra ruimte tussen de muur en de rails, waarna de deur op de gebruikelijke manier wordt geïnstalleerd. Dit maakt het mogelijk INFINITI deuren te gebruiken in renovatieprojecten en in gebouwen met zogenaamde tunnelgarages.
De deurpanelen kunnen glad zijn, glad met fineer of afgewerkt met een houtnerfstructuur. In gladde panelen en houtnerfpanelen kunnen lage of hoge reliëfs worden gebruikt. De panelen en profielen die de extra bevestigingselementen afdekken, kunnen in RAL-kleuren worden gelakt.
*Poorten met een breedte van meer dan 5500 mm of een oppervlakte van meer dan 12,5 m² vereisen een individuele prijsbepaling en overleg met een technoloog.

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!