Voorzet Rolluiken

Voorzet rolluiken zijn een veelzijdige oplossing die op vrijwel elk raam past. Het is niet alleen een handige manier om uzelf te beschermen tegen ongewenste blikken en overtollige zon. In de winter beschermt een rolgordijn tegen warmteverlies, tegen inbraak, verbetert het uiterlijk van uw huis en verlengt zelfs de levensduur van uw ramen. Dankzij de ruime keuze die is gemaakt om er mooi uit te zien, kunt u gemakkelijk de perfecte oplossing kiezen om elke gevel te verfraaien.

Inbouwrolluiken

Naast inbouwrolluiken zijn opbouw rolluiken het populairste type rolluik dat in de moderne bouw wordt gebruikt. Ze worden gewaardeerd om hun vermogen om de hoeveelheid licht die het interieur binnenkomt te regelen, wat echter een kenmerk is van alle rolgordijnen. Hun onderscheidende kenmerken zijn een zeer goede warmte-isolatie, een extra afschrikmiddel voor dieven en de installatiemethode waarbij geen extra isolatie van de rolluikstructuur nodig is.

Verdektliggende rolluiken

Wij bij Donovan Tack raden onze klanten van harte aan om te kiezen voor onze weggewerkte rolluiken, een oplossing met tal van voordelen die de prestaties van uw schrijnwerk optimaliseren. Onze esthetisch weggewerkte rolluiken reguleren de lichtinval, minimaliseren warmteverlies, beperken oververhitting in ruimtes en bieden extra inbraakbeveiliging. Ervaar de voordelen van veelzijdigheid en innovatie en verhoog uw wooncomfort en veiligheid met de geavanceerde rolluiken van Donovan Tack.

Screens

Schermrolluiken zijn buitenrolluiken waarvan de belangrijkste functie is het interieur te beschermen tegen overtollige zonnestraling. Dit vertaalt zich in meer comfort bij het gebruik van de ruimte zonder deze volledig te beschaduwen en een verlaging van de airconditioningskosten. Lichtgewicht en gemakkelijk te installeren, zijn screenrolgordijnen bijzonder geschikt voor het beschermen van grote glasoppervlakken in woonhuizen en commerciële ruimtes.

Lateirolluiken

De kast van het rolluik is volledig gesloten en onzichtbaar. Elementen van dit systeem zorgen voor eenvoudige installatie, aan elk type muur.

Vegas Plisse gordijn

- niet-invasieve montage op het raamkozijn
- geglazuurd met pakjes met een breedte van 16 tot 50 mm
- Invasieve bevestiging aan glaslatten
- tot 2 onafhankelijk bediende stoffen in één gordijn
- beschikbare optie voor dakramen
- Geschikt voor atypische raamvormen
- Uitgebreide catalogus van kleuren en materiaalstructuren
- profielen in elke RAL- en houtnerfkleur

Het Vegas Plisse gordijn is een binnengordijn waarmee u eenvoudig de hoeveelheid natuurlijk licht en warmte die de kamer binnenkomt, kunt regelen. Het bedekt elk deel van het raam van boven of van onderen.

Vegas Plisse DUO plissé gordijn

- twee onafhankelijk te bedienen stoffen in één gordijn
- eenvoudige verwijdering en bevestiging
- niet-invasieve montage op het raamkozijn
- mogelijke montage op schroeven aan de glaslijst
- aangepast aan niet-standaard ramen en dakramen
- uitgebreide catalogus van kleuren en materiaalstructuren
- profielen in elke RAL- en houtnerfkleur

Het Vegas Plisse DUO plissé gordijn is een populaire binnenoplossing waarbij twee onafhankelijk van elkaar verschuifbare stoffen op één raam worden gebruikt. Op deze manier is het eenvoudig om alleen een geselecteerd deel van het raam te verduisteren en in de mate die u het beste uitkomt.

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!