Rolluiken

Een oplossing die de duurzaamheid van aluminium combineert met het traditionele design van rolluiken. Het aanbrengen ervan op ramen en deuren zorgt voor een unieke uitstraling, garandeert een doeltreffende bescherming en geeft bovendien een unieke stijl aan het hele huis. Elk rolluik is vervaardigd uit aluminium van de hoogste kwaliteit, wat de beste bescherming tegen externe omstandigheden en een jarenlange duurzaamheid garandeert. Het bestaat uit een dik, geëxtrudeerd frame gevuld met aluminium lamellen. Voor de productie van de luiken worden onderdelen van een gerenommeerde leverancier - het Spaanse bedrijf Cortizo - gebruikt. Deze onderdelen worden gekenmerkt door een passende stijfheid bij een lichte en slanke structuur.

EkoGreen binnenluiken

EkoGreen binnenluiken zijn een veelgebruikte oplossing voor het probleem van het reguleren van de hoeveelheid licht in het interieur in Europa, vooral in het Middellandse Zeegebied. Ze zijn vooral kenmerkend voor historische stadscentra aan de kust en in de bergen.
Ze worden over ramen en deuren geplaatst. Als ze open zijn, laten ze de zon binnen en als ze dicht zijn, sluiten ze de buitenwereld buiten en zorgen ze voor koelte en privacy.
Het gebruik van EkoGreen-luiken zorgt voor een betere thermische en akoestische isolatie. Dankzij de vele esthetische opties passen ze zowel in een rustiek als in een modern interieur. Er kan fineer gebruikt worden om ze te decoreren, maar er is ook een tweekleurenoptie, d.w.z. dat u kiest voor een verschillend type vulling aan de binnen- en buitenkant van het luik.
De maximale grootte van de rolluiken is 800 x 2400 mm, de minimale 200 x 200 mm.

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!