Geiger GJ56

Geiger GJ56 motoren voor buitenjaloezieën behoren tot de meest beproefde oplossingen op de markt. Miljoenen toepassingen per dag zijn het bewijs van hun kwaliteit en duurzaamheid.
De Geiger GJ56 is uitgerust met een handmatige verstelling van de eindposities, die gemakkelijk kan worden ingesteld dankzij twee bedieningsknoppen. De werking wordt geregeld door een wandschakelaar.
Er zijn verschillende vermogens motoren beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de buitenjaloezieën.

fabrikant: Geiger, afneembaar netsnoer, stroomvoorziening: 230 V/50 Hz, afstelling eindpositie: handmatig, onafgebroken werkingstijd: 4 min, veiligheidsklasse: IP54, vermogen: 90–190 W, aantal omwentelingen: 26

Somfy Solus 2 PA

Solus 2 PA is de nieuwe bedrade motor uit de 50-serie van de gerenommeerde fabrikant Somfy. Hij is bijzonder geschikt voor entry-level smart home systemen die mogelijk niet compatibel zijn met apparaten die automatische eindpositiecontrole en obstakeldetectie bieden. Met Solus 2 PA wordt de afstelling handmatig uitgevoerd. Met het gebruik ervan kan worden afgezien van vergrendelingshangers en onderste railstoppers.
Het vermogen van de motoren kan gemakkelijk worden aangepast aan alle typische pantserbreedtes en -gewichten van de beschikbare modellen.

fabrikant: Somfy, minimale breedte van het rolluik 620 mm, ontworpen voor wikkelbuizen fi50 en fi60, voeding: 230 V/50 Hz, continue werktijd 4 min, manuele aanpassing van de eindposities, beschikbare motorvermogens: 6/10/15 Nm, bediening: bedraad, eindschakelaars: mechanisch, Opgenomen vermogen (W): 90–120

SELVE Home Server 2

SELVE Home Server 2 is een Smart Home systeembesturingseenheid gemaakt om de dagelijkse levenskwaliteit van de leden van het huishouden te verbeteren. Na een intuïtieve eerste configuratie neemt het apparaat de controle over van rolluiken, rolluiken, camera's en sensoren die samenwerken met het Commeo-systeem.
De acties van het systeem kunnen worden uitgevoerd op basis van vooraf gedefinieerde scenario's, of het apparaat kan reageren op omstandigheden die op dat moment bestaan, bijvoorbeeld het inschakelen van de verlichting wanneer het zonlichtniveau daalt. Het is ook mogelijk om de aangesloten elementen handmatig te bedienen via een speciale iOS- of Android-app.
Bovendien kan het apparaat reageren op spraakopdrachten en kan het samenwerken met de spraakassistent Amazon Alexa.

intuïtieve eerste configuratie, automatisering van dagelijkse activiteiten, toewijzing van taken aan situaties, mogelijkheid tot handmatige besturing van het systeem, afstandsbediening van de status van aangesloten apparaten, mogelijkheid om alarmen te ontvangen in de applicatie of via e-mail,

J4 WT Protect<

De J4 WT Protect bedrade buiten jaloeziemotor is een universele motor die een aantal veiligheidsfuncties biedt om het dagelijks gebruik te vergemakkelijken. Hij kan obstakels detecteren wanneer hij in opwaartse richting actief is, wat de aandrijving beschermt tegen schade, bijvoorbeeld als de rolluikmantel vastvriest op de vensterbank of als er iets tegenaan leunt en de beweging blokkeert. Het apparaat stopt dan automatisch.
Het gebruik van de J4 WT Protect-motor maakt een extra afstelling van de buiten jaloezieën overbodig, die normaal gesproken ongeveer twee weken na installatie moet worden uitgevoerd om de hoogte van het pakket en het zicht naar buiten aan te passen. De automatische aanpassing van de vaste bovenste eindpositie doet de normale verandering in het wikkelgedrag van de textielbanden, die leidt tot een onjuiste positionering van de zonwering, teniet.

fabrikant: Somfy, bediening: bedraad, automatische aanpassing van de bovenste eindpositie, obstakeldetectie, actieve schakelsensor in beide richtingen, afstandsbediening, parallelle aansluiting, vorstbeveiliging, omwentelingen per minuut 24, beschermingsklasse IP54, Energieverbruik 95–155 W

J4 io Protect

J4 io Protect is een radiogestuurde motor voor buiten jaloezieën. Hij werkt met de gepatenteerde io-homecontrol® technologie met een in de aandrijving geïntegreerde radio-ontvanger. Deze maakt afstelling op afstand mogelijk.
De onderste eindstand van de motor wordt in de fabriek ingesteld. De bovenste positie kan automatisch worden aangepast, zodat het niet nodig is de rolluikinstelling enkele weken na de installatie nog eens handmatig aan te passen, wanneer de spanbanden zich op natuurlijke wijze aan de gebruiksomstandigheden aanpassen. In combinatie met het feit dat het een van de kortste motoren op de markt is, wordt de J4 io Protect een van de handigste producten om te installeren en te bedienen.
De aandrijving kan werken in drie frequentiebereiken van 868 tot 870 Mhz. Hij kan elk signaal tot acht keer versturen, zodat de uitvoering ervan gegarandeerd is.
De motor kan worden gebruikt met de speciale regelaars Situo Variation io (met scrollwiel voor het aanpassen van de hoek van de vinnen), Smoove Sensitive io (verschillende reacties bij kort en lang drukken op de afstandsbediening) en Nina en Nina Timer.

fabrikant: Somfy, bediening: draadloos, automatische aanpassing van de bovenste eindpositie, werkingsfrequentie: 868–870 Mhz, omwentelingen per minuut: 24, beschermingsgraad IP54, energieverbruik 95–155 W

Situo 1 Variatie io Wit DIY

De Situo 1 Variation io White DIY afstandsbediening is zeer comfortabel in gebruik. Door zijn ergonomische vorm ligt hij goed in de hand en zijn minimalistische esthetiek past in elk interieur.
Het apparaat werkt met io-technologie en kan één motor of een groep daarvan bedienen.
Met de beschikbare knoppen kunnen de jaloezieën standaard omhoog en omlaag worden gestuurd, de programmeerbare 'my'-knop stopt de beweging van de jaloezieën of stelt ze in op een door de gebruiker gedefinieerde optimale positie, en met de draaiknop kan de hoek van de lamellen nauwkeuriger worden ingesteld.

fabrikant: Somfy, type: radio, afstandsbediening, aantal gecontroleerde apparaten: 1 of 1 groep

Situo 5 Variatie io Wit DIY

Situo 5 Variation io is een uitgebreide versie van Situo 1 - hiermee kunt u met één apparaat tot 5 verschillende raambekledingen of groepen daarvan bedienen.
Net als de basisversie is het handig in gebruik en dankzij het universele ontwerp kan het in elk interieur worden gebruikt.
Het is uitgerust met een standaardset knoppen voor omhoog en omlaag, een draaiknop voor het instellen van de hoek van de lamellen en een programmeerbare 'mijn'-knop. De afstandsbediening kan de geselecteerde positie van de jaloezie opslaan, die kan worden opgeroepen door op deze knop te drukken.

fabrikant: Somfy, type: radiogestuurd, afstandsbediening, aantal gecontroleerde apparaten: 5 apparaten of groepen,

Smoove Uno WT 5P

De mechanische wandafstandsbediening Smoove wordt rechtstreeks op het lichtnet aangesloten. Hij maakt een basisbediening van vensterluiken mogelijk door ze te laten zakken en stijgen.
Met de Uno-versie kan één apparaat worden bediend. De Duo-versie bestuurt twee raambekledingen onafhankelijk van elkaar.
De behuizing van de schakelaar is gemaakt van wit ABS Novodur H950 plastic, zeer krasbestendig, waarvan de esthetiek het mogelijk maakt om het in elke kamer te installeren.

fabrikant: Somfy, type: bedraad, wandmontage, aantal gecontroleerde apparaten: 1 of 2,

Smoove 1 io

Met de Smoove Origin io radio-afstandsbediening voor wandmontage kan één apparaat of een groep apparaten worden bediend en is centrale bediening mogelijk.
De knoppen "omhoog" en "omlaag" doen de vensterluiken respectievelijk omhoog en omlaag gaan. Ze kunnen ook de verlichting bedienen. Daartussen bevindt zich een programmeerbare "my"-knop, die in de eerste plaats dient om de beweging van een rolluik, jaloezie of markies te stoppen. De afstandsbediening kan een specifieke positie van de raambekleding onthouden en instellen na een druk op 'my' (de programmeerknop bevindt zich aan de achterkant van de module). Het indrukken van elke toets wordt aangegeven door een LED.
Smoove 1 io wordt gevoed door een 3 V CR2430 batterij. Het hoeft dus niet te worden aangesloten op een stroomvoorziening en de installatie is eenvoudig en kan volledig non-invasief zijn.

fabrikant: Somfy, type: radio, wandmontage, aantal gecontroleerde apparaten: 1 of vele, batterijvoeding: CR2430 (3 V)

Eolis WireFree io

Met de Eolis WireFree io bidirectionele draadloze windsensor kunt u een signaal sturen naar screens, rolluiken en jaloezieën om ze in te trekken wanneer windstoten ze in gevaar kunnen brengen.
Eolis WireFree io is een volledig draadloos apparaat. Het kan precies daar worden geïnstalleerd waar het nodig is, omdat het geen netspanning nodig heeft – het werkt op 2 LR6 (AA) batterijen.
Met het apparaat kunnen 3 verschillende windkrachtdrempels worden ingesteld voor de bescherming van horren, rolluiken en zonneschermen, die in kracht kunnen variëren. Eén sensor kan werken met meer dan één ander apparaat, mits deze zijn uitgerust met Somfy-motoren.

fabrikant: Somfy, radiocommunicatie, batterijvermogen: 2 × LR6 (AA, 1,5 V)

Sunis WireFree II io

Sunis WireFree II io is een volledig draadloze, op batterijen werkende zonnesensor. Hij wordt op de gevel van een gebouw geplaatst, waar hij in staat is het zonlichtniveau te bepalen en de bijbehorende informatie naar zonwering en pergola's te sturen.
Het apparaat kan werken met regelaars met of zonder feedback en de TaHoma® Switch smart home toepassingen. Wanneer de sensor een door de gebruiker ingesteld niveau van zonlicht detecteert, stuurt hij een commando om de lichtinval in het interieur te beperken of de zonwering terug te trekken om meer licht binnen te laten.

fabrikant: Somfy, radiocommunicatie, gevoeligheidsbereik: 50–100 kLux, detectiehoek zonlicht: 120°, batterijvoeding: 2 × LR6 (AA, 1,5 V),

JA Soft

De motor voor de JA Soft-jaloezieën wordt aangestuurd door een wandschakelaar. De eindposities worden mechanisch ingesteld. Het ontwerp onderscheidt zich door het gebruik van een geruisloze zachte rem.

fabrikant: Elero, besturing: bedraad, eindschakelaar: mechanisch

JA Comfort-868

De Ja Comfort-868 is een radiogestuurde motor voor jaloezieën die is uitgerust met een elektronische eindschakelaar. Hij kan in de langzame schuifmodus werken, waarmee de hoek van de lamellen nauwkeurig kan worden afgesteld. Als u de bedieningsknop omhoog/omlaag langer ingedrukt houdt, gaat de jaloezie sneller omhoog/omlaag.
De Ja Comfort-868 motor moet vooral worden gebruikt door degenen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheid om de lamellen fijn af te stellen.

fabrikant: Elero, bediening: radiografisch, eindschakelaar: elektronisch, voeding: < 0,4 W

JA Comfort

Met de Ja Comfort-motor kan de positie van de lamellen nauwkeurig worden ingesteld. Hij ondersteunt langzame schuif- en stilstandsherkenning.
De motor is verkrijgbaar in drie versies met een toerental van 26, 35 en 50 omwentelingen per minuut.

fabrikant: Elero, bediening: bedraad, eindschakelaar: elektronisch

Decalu Scand

De MonoCom Slide is een gebruiksvriendelijke, gemakkelijk vast te houden tweeweg-afstandsbediening voor de bediening van jaloezieën, rolluiken en aanverwante componenten. Een kit voor de bevestiging van de afstandsbediening aan de muur is ook inbegrepen.
De MonoCom Slide afstandsbediening maakt gebruik van tweeweg radiocommunicatie zodat het apparaat feedback krijgt over de stand van de jaloezieën.

fabrikant: Elero, type: radio, afstandsbediening, aantal kanalen: 1, communicatie: tweeweg, optionele wandmontage, afmetingen H × L × D (mm): 151 × 49 × 15, batterijtype: 2 × AAA

VarioCom Slide

De VarioCom Slide afstandsbediening is een ergonomisch gevormd apparaat voor de afstandsbediening van raambekleding en soortgelijke oplossingen. Het is een draagbare afstandsbediening die ook aan de muur kan worden bevestigd met behulp van de meegeleverde bevestigingselementen.
Het apparaat kan op 6 verschillende kanalen werken, wat betekent dat het aan 6 verschillende rolluiken of jaloezieën kan worden gekoppeld en onafhankelijk kan worden bediend.
De VarioCom Slide afstandsbediening maakt gebruik van bidirectionele radiocommunicatie, zodat het apparaat feedback krijgt over de stand van de rolluiken.

fabrikant: Elero, type: radio, afstandsbediening, aantal kanalen: 6, communicatie: bidirectioneel, optionele wandmontage, afmetingen H × L × D (mm): 151 × 49 × 15, batterijtype: 2 × AAA

ExitSafe-uitgangsmodule

De ExitSafe uitgangsmodule voorziet in een reële behoefte en een wettelijke verplichting waarin de behoefte aan een alternatieve stroomvoorziening en besturingssysteem voor rolluiken is vastgelegd in geval van brand of een storing waardoor de stroom moet worden uitgeschakeld. Wanneer de netspanning uitvalt en het noodzakelijk is om het gebouw te verlaten via een nooduitgang die door de rolluiken is afgescheiden, kunnen de rolluiken met de unit autonoom omhoog worden gebracht. De ExitSafe-uitgangsmodule kan handmatig worden geactiveerd of zichzelf activeren wanneer rook wordt gedetecteerd.

fabrikant: Elero, laadspanning: 230 V, uitgangsspanning: 12 V,

Batterij voor de ExitSafe exit module

De back-up batterij voor de ExitSafe-uitgangsmodule maakt het mogelijk om geveljaloezieën omhoog te doen wanneer het gebouw moet worden geëvacueerd en de uitgang wordt afgescheiden door een raamafdekking die stroom nodig heeft om omhoog te gaan. De batterij kan al na 8 uur opladen de energie leveren die nodig is om de rolluikmotor te bedienen.

fabrikant: Elero, laadspanning: 230 V, uitgangsspanning: 12 V

Weerdetector Aero-868 Plus

De Aero-868 Plus weerdetector is een apparaat op zonne-energie met geïntegreerde zonnepanelen dat 24 uur lang zelfstandig kan werken zonder op te laden. Het doel is om een commando te sturen om jaloezieën of markiezen in te trekken wanneer er te veel wind wordt gedetecteerd of de insolatie onder een bepaald niveau komt.
De detectorradio werkt op 868 MHz om een correcte signaaloverdracht te garanderen.
Het apparaat mag niet worden gebruikt in combinatie met bewegingsgevoelige verlichting, omdat de energiereserve te laag is voor deze toepassing.

fabrikant: Elero, type voeding: zonne-energie, stand-by tijd: 24 uur

MB-79N Casement

De Aero-868 AC is een weersensor die ontworpen is voor rolluiken, buiten jaloezieën en screens die uitgerust zijn met wind- en zonnesensoren. Het apparaat reageert op ingestelde waarden van windsterkte en hoeveelheid zonneschijn door een signaal te sturen naar de motor van de zonwering om deze in of uit te klappen.
De Aero-868 AC wordt gevoed door standaard 230V, waardoor hij veelzijdig en betrouwbaar is en onafhankelijk van het batterijniveau zoals zonnesensoren.

fabrikant: Elero, voeding: 230 V, zenderfrequentie: 868 MHz

Bedieningselement Chronis io

Chronis io is een draadloze wandcontroller met timerprogrammering die gelijktijdige handmatige of automatische bediening van één of meer io-homecontrol® apparaten mogelijk maakt, zoals jaloezieën, rolluiken, verlichting, dakramen, enz. De Chronis io-controller kan op 3 manieren worden gebruikt: in handmatige modus, in automatische modus of in aanwezigheidssimulatiemodus.

fabrikant: Somfy, vier bedieningstijden per dag (2 × omhoog, 2 × omlaag), automatische tijdomschakeling van zomer naar winter en omgekeerd, dagelijkse en wekelijkse bediening, Kosmische werkingsmodus beschikbaar, gekoppeld aan de tijden van zonsopgang en zonsondergang, eenvoudige installatie met de meegeleverde muurbeugel, jaloeziestand kan worden ingesteld, Copy-Paste functie – maakt een gemakkelijke overdracht van tijden van de ene dag naar de andere mogelijk, aantal kanalen 1, frequentie (MHz): 868,95, voeding: 2 × AAA-batterijen

Thermis Wirefree io sensor

Thermis WireFree io is een draadloze temperatuursensor met io-homecontrol® radiotechnologie. De sensor zendt zijn geregistreerde temperatuurwaarde naar de io-regeleenheid, die zo automatisch toepassingen kan regelen op basis van de temperatuur.

fabrikant: Somfy, kan buiten en binnen worden gebruikt, werkt op batterijen voor vrije keuze van installatiepositie, kan worden gebruikt met het TaHoma® Premium systeem, nauwkeurigheid temperatuurmeting: 1,5°C, stroomvoorziening: batterij (2 × LR06/AA), afmetingen H × L × D (mm): 78 × 78 × 37

Eolis io sensor

Met de Eolis io windsensor kunt u uw externe afdekkingen automatisch regelen in functie van de windsterkte om uw installaties te beschermen. U kunt zijn werking aanpassen aan de heersende weersomstandigheden door een van de zes winddrempels te selecteren. Wanneer de ingestelde drempel wordt overschreden, gaan de op de sensor aangesloten aandrijvingen automatisch naar een veilige positie. Afhankelijk van uw individuele behoeften kunt u de Eolis io windsensor combineren met de Ondeis regensensor, waardoor de functionaliteit van het systeem toeneemt.

fabrikant: Somfy, bidirectionele io-homecontrol® technologie (feedback), potentiometer – 6 niveaus van winddrempel (tot 88 km/u), een LED op de sensor geeft het geselecteerde drempelniveau en de huidige windsnelheid onder/boven de ingestelde drempel aan, het product vereist geen onderhoud, beschermingsgraad: IPX4, radiofrequentie: 868,00–869,70 MHz

MasterLine 8 – Hidden Vent

De Oximo 40 WireFreeTM RTS, hierna set genoemd, is een driedelige set voor de besturing van rolluiken. Hij bestaat uit een Oximo 40 DC RTS low-power drive, een batterij met Oximo WireFreeTM Battery controller en een Oximo WireFreeTM Solar Panel. De kit werkt op zonne-energie van het zonnepaneel. De energie van het paneel wordt opgeslagen in de accu, die op zijn beurt de aandrijving van energie voorziet. Alle bedrading voor een 230 V 50 Hz installatie is overbodig. De set werkt op basis van Somfy Radio Technology (RTS). Hij wordt bestuurd door RTS zenders en is compatibel met RTS zonnesensoren.

fabrikant: Somfy, Somfy radiotechnologie (RTS), niet compatibel met afstandsbedieningen met sequentiële bediening, obstakeldetectie, Rolluik ijsdetectie, bescherming tegen overmatige batterijontlading, geheugencapaciteit voor zenders en sensoren: 12 zenders + 3 sensoren, besturing: draadloos, frequentie (MHz): 433, batterijcapaciteit (Ah): 2,2

Oximo 50 io

Een reeks radiogestuurde aandrijvingen, met feedbackfunctie (zenders van 2 W), ontwikkeld voor rolluiken op een achthoekige buis van 40 mm. De aandrijvingen hebben een continue elektronische koppelregeling (Somfy Drive Control™), een obstakeldetectiefunctie bij het sluiten en ijs-/vriesdetectie bij het openen.

fabrikant: Somfy, zeer stille werking (verlaagd geluidsniveau), continue elektronische koppelregeling (Somfy Drive Control™), detectie van obstakels tijdens het sluiten (vergrendelingshangers), detectie van ijs/vorst, ideale oplossing voor PVC-rolluiken, bediening: draadloos, eindschakelaars: elektronisch, stroomverbruik (W): 90–270

Oximo 50 RTS

Elektronische aandrijvingen met geïntegreerde Oximo 50 RTS radio-ontvanger – alleen voor rolluiken. Speciaal ontwikkeld aandrijfsysteem voor rolluiken met geïntegreerde RTS radiobesturing, Somfy Drive Control™ en geïntegreerde gepatenteerde radioantenne.
Continue koppelregeling door een geïntegreerd elektronisch systeem. Obstakeldetectie tijdens het sluiten en ijsdetectie in de openingsmodus. Vier soorten eindpositieverstelling – automatisch, twee halfautomatische en handmatig. Voor automatische eindposities, automatische aanpassing van hun posities. Voor handmatige afstelling kunnen aanpassingen handmatig worden uitgevoerd. De aanpassingen worden uitgevoerd met behulp van zenders en/of afstandsbedieningen.

fabrikant: Somfy, "mijn" functie – één klik op de knop brengt de afdekking in de geprogrammeerde positie, vier soorten eindpositieverstelling: automatisch, twee halfautomatische, handmatig, obstakeldetectie bij het sluiten en ijsdetectie bij het openen, anti-inbraakbeveiliging, bediening: draadloos, eindschakelaars: elektronisch, stroomverbruik (W): 90–270

S&SO RS100 io

Revolutionaire rolluikaandrijving met Control™ snelheidsregeling en geïntegreerde gepatenteerde radioantenne. De S&SO RS100 met io-homecontrol® bidirectionele radiocommunicatie is de eerste "Plug & Play" aandrijving, die garant staat voor vele unieke voordelen om het dagelijks gebruik van rolluiken comfortabel, veilig en op maat te maken.

fabrikant: Somfy, bidirectionele radiotechnologie io-homecontrol® (feedback), twee snelheden: normaal en stil, obstakeldetectie en antivriesbeveiliging, "Somfy designed for Silence" – extreem stille aandrijving, aanpassing van de eindposities: manueel, halfautomatisch of automatisch, modellen verkrijgbaar met io- of ioWT-technologie, bediening: draadloos, eindschakelaars: elektronisch, stroomverbruik (W): 40–100

Afstandsbediening Situo 1 io II

De nieuwe Situo io II afstandsbediening serie biedt een tijdloos en esthetisch design. Met zachte rondingen en verschillende afwerkingen kunt u de afstandsbediening eenvoudig aanpassen aan uw interieur. De nieuwe Situo io II is eenvoudig in gebruik en biedt de mogelijkheid om één of meerdere apparaten met io-technologie te bedienen, zoals jaloezieën, rolluiken, markiezen of verlichting en verwarming.

fabrikant: Somfy, afhankelijk van de versie, bediening van 1 of 5 apparaten met io-technologie, beschikbaarheid van vier afwerkingskleuren – Iron, Pure, Natural en Arctic, elegante en discrete wandmontage, apparaat voldoet aan de principes van het "Act for green"-initiatief, aantal kanalen: 1, frequentie (MHz): 868, voeding: CR2032 batterij

Afstandsbediening Situo 1 RTS II

De Situo 1 RTS is ontworpen om 1 apparaat of 1 groep apparaten te bedienen met behulp van RTS-technologie. Bij elke druk op de knop zendt de zender radiosignalen uit, de LED(s) op de afstandsbediening lichten op wanneer de knop wordt ingedrukt (signaaluitstraling duurt maximaal 10 s). De programmeertoets bevindt zich op de achterkant van de zender en maakt het mogelijk het adres ervan op te slaan in een of meer ontvangers. Dit is het koppelingsproces.

fabrikant: Somfy, bediening van 1 apparaat in RTS-technologie, vier beschikbare kleuren - Iron, Pure, Natural en Arctic, apparaat conform de principes van het "Act for Green" initiatief, elegante en discrete wandmontage, aantal kanalen: 1, frequentie (MHz): 433,42, voeding: CR2032 batterij

Afstandsbediening Situo 5 RTS

Situo 5 RTS is ontworpen om maximaal 5 apparaten of 5 groepen apparaten te bedienen met behulp van RTS-technologie. Telkens wanneer een toets wordt ingedrukt, zendt de zender radiosignalen uit, de LED(s) op de afstandsbediening lichten op wanneer de toets wordt ingedrukt (de signaalemissie duurt maximaal 10 s). De programmeertoets bevindt zich op de achterkant van de zender en maakt het mogelijk het adres ervan in een of meer ontvangers op te slaan. Dit is een koppelingsproces – met de knop "Mijn" kunt u de comfortpositie van het apparaat bepalen.

fabrikant: Somfy, de zonnefunctie wordt geactiveerd of gedeactiveerd via de groepskeuzetoets, groepskeuzetoets, bediening van maximaal 5 apparaten of 5 groepen apparaten met RTS-technologie, aantal kanalen: 5, frequentie (MHz): 433, voeding: CR2032 batterij

Afstandsbediening Situo 5 io II

De nieuwe Situo io II afstandsbediening serie biedt een tijdloos en esthetisch design. Met zachte rondingen en verschillende afwerkingen kunt u de afstandsbediening eenvoudig aanpassen aan uw interieur.
De nieuwe Situo io II is eenvoudig in gebruik en biedt de mogelijkheid om één of meer io-apparaten te bedienen, zoals jaloezieën, rolluiken, markiezen of de bediening van verlichting en verwarming.

fabrikant: Somfy, bediening van 1 of 5 apparaten (1 of 5 groepen apparaten) met io-technologie, beschikbaarheid van vier afwerkingskleuren – Iron, Pure, Natural en Arctic, elegante en discrete wandmontage, apparaat voldoet aan de principes van het "Act for green" initiatief, aantal kanalen: 5, frequentie (MHz): 868, voeding: CR2032 batterij

Smoove Origin io handzender

Gebruik de Smoove io-zender om uw verlichting op uw gemak te beheren. Plaats hem naast uw bed om alle lichten in uw huis uit te schakelen wanneer u gaat slapen. Dankzij de draadloze installatie monteert u de controller overal in huis volgens uw behoeften. Het is een praktische oplossing om uw io-verlichting gemakkelijk te bedienen.

fabrikant: Somfy, io-homecontrol® technologie, compacte afmetingen en modern design, draadloze installatie, compatibel met IZYMO io-ontvangers en io-stekkers, werking op één batterij tot drie jaar bij gemiddeld zes activiteiten per dag, aantal kanalen: 1, frequentie (MHz): 868, voeding: CR2430 batterij

Smoove Origin RTS zender

Handmatige radiobesturing van één of meer RTS-aandrijvingen en/of -ontvangers of een groep RTS-aandrijvingen en/of -ontvangers. Draadloze wandzender 1 kanaal.

fabrikant: Somfy, mogelijke bediening van één apparaat, een groep apparaten of centrale bediening, een montageplaat maakt een eenvoudige en snelle wandmontage mogelijk, een inbouwdoos is niet meer nodig, compatibel met alle externe of geïntegreerde RTS-ontvangers, aantal kanalen 1, frequentie (MHz): 433, voeding: CR2430 batterij,

Ilmo 2 50 WT

Ilmo 2 50 WT is een reeks kabelgestuurde aandrijvingen voor standaardrolluiken (60 of 50 8-hoekige wikkelbuis), die het hoogste niveau van functionaliteit combineert met Plug & Play-installatie. Dit maakt het installatie- en configuratieproces van de aandrijving zo eenvoudig mogelijk met behoud van de voordelen van rolluikautomatisering. Vergrendelingen in de eindposities zijn vereist.
Zorg voor meer comfort bij het dagelijks gebruik van de rolluiken. Met behulp van een wandschakelaar of een compatibele controller zet u de zonwering zonder de minste moeite in de gewenste positie. Wees gerust – bovenstaande aandrijvingen zijn uitgerust met obstakel- en ijsdetectiefuncties, die de veiligheid garanderen en de levensduur van de installatie verlengen.

fabrikant: Somfy, Plug & Play aandrijving – geen afstelling nodig, Somfy Drive Control – continue regeling, obstakeldetectie, ijsdetectie tijdens het opstarten van de aandrijving, aanpassing van eindposities: handmatig, semi-automatisch of automatisch, modellen verkrijgbaar met io- of ioWT-technologie, besturing: bedraad, eindschakelaars: elektronisch, stroomverbruik (W): 90–160

Monoblok schuif SOLID

Monoblok SOLID is een oplossing voor buitenjaloezieën. De constructie maakt eenvoudige en snelle montage van de populairste systemen op de markt mogelijk.
Monoblok SOLID wordt "van voren" gemonteerd. Na de installatie blijven de montagegaten onzichtbaar en vormt de geleider een uniform en stabiel blok. Het is gemaakt van PVC en de geleider wordt erop bevestigd met de "klik"-methode.
Het SOLID monoblok is compatibel met de populairste Eko-okna oplossingen:
– RAFF-i, – RAFF-e, – BASIS, – ROKATOP.

kliksysteem, montage aan kozijn of gevel, geen zichtbare montagegaten, materiaal: aluminium + PVC inzetstuk,

Verborgen geleider voor BASIC-systeem

Aluminium verdekte geleiders voor het BASIC bovendorpeljaloeziesysteem maken volledig gebruik van de mogelijkheden van de jaloezie terwijl de zichtbaarheid van de structuur van de raambekleding geminimaliseerd wordt. De geleiders worden onder de pleisterlaag geplaatst, zodat ze verborgen blijven en het harmonieuze uiterlijk van het gebouw niet verstoren.
Het verborgen geleidingssysteem kan gebruikt worden met C-80 en Z-90 roosters.

specifiek systeem: Jaloezie BASIC, beschikbare lamellentypes: C-80, Z-90, constructiemateriaal: aluminium

RS100 Solar io

De Somfy RS100 Solar io rolluikmotor is een solarmotor, d.w.z. een apparaat op zonne-energie. Hij kan onopvallend in elk type buitenrolluik worden geïnstalleerd, omdat hij niet op het elektriciteitsnet hoeft te worden aangesloten.
Het apparaat is aangepast om te werken met de TaHoma®-toepassing voor het beheren van smart home-systemen. Hierdoor kan de regelaar gebruikt worden naast geavanceerde tools voor het regelen van de binnentemperatuur, zoals Smart Control, om de kosten voor verwarming en airconditioning te helpen verlagen. Naast smartphone-apparaten kunnen wand- of mobiele afstandsbedieningen gebruikt worden om de RS100 Solar io te bedienen.
De aandrijving heeft een stille werking en de snelheid kan worden aangepast aan de voorkeur van de gebruiker. De bedrijfstijd op één lading is tot 45 dagen*.
*Met 2 bedrijfscycli per dag (1 cyclus = 1 opwaartse en 1 neerwaartse beweging)

fabrikant: Somfy, bediening: draadloos, bidirectionele radiotechnologie io-homecontrol®, obstakeldetectie en vorstbeveiliging, aanpassing van eindposities: handmatig, halfautomatisch of automatisch, eindschakelaars: elektronisch, bedrijfstijd per lading: 45 dagen*

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!