Basic

Basic is een universeel gevelgordijnsysteem. De veelzijdigheid van het systeem wordt gegarandeerd door de verstelling van de bovenrailbeugels en de verstelling van de geleidebeugels. Dankzij hen kan hij in de meeste huizen gemakkelijk worden geïnstalleerd - in een adaptief en verzonken systeem. De constructie van het systeem maakt het mogelijk gebruik te maken van geleiders die door middel van beugels worden gemonteerd en van monolithische geleiders die rechtstreeks op de ramen worden gemonteerd.

RAFF-i

RAFF-i is een modern systeem met een aluminium lateibak. Uit de doos steken speciale pennen, die eenvoudig in de voorgemonteerde geleiders worden gestoken, waardoor de installatie van het gehele systeem snel en gemakkelijk verloopt.

RAFF-E

RAFF-E is een product van de toekomst, gebaseerd op grote technische kennis, dankzij welke de jaloezieën gemakkelijk op maat te maken zijn, en hun installatie snel en efficiënt is. Het systeem is gemakkelijk te bedienen.

Screens

Systeem met een karakteristieke doos die aan de buitenkant onder een hoek van 45 graden is gesneden. Een perfecte oplossing voor wie de voorkeur geeft aan afwerkingselementen met scherpe, geometrische vormen. Het rolluik kan zowel rechtstreeks op de gevel van het gebouw als in een uitsparing van het raamkozijn worden geïnstalleerd - dit alles dankzij de universele vorm van de kast.

Elite XT

Het constructiesysteem maakt een betere thermische en akoestische isolatie mogelijk. Het bespaart een aanzienlijke hoeveelheid warmte-energie, vooral in de koudere seizoenen. Een extra verbetering is de mogelijkheid om een muskietennet te installeren samen met een inzetstuk voor geveljaloezieën van het type C.

Vegas Plisse gordijn

De combinatie van Neopor®/Styropor® materiaal met een luchtdichte constructie resulteert in een uitstekende bescherming tegen zon, wind en vocht. Extra versterkingen (in het schuim verankerde stabiliserende consoles, raamverstevigers en innovatieve bevestigingen) zorgen voor een structuur die permanent aan het raam en de muur is bevestigd. Het kan perfect worden gecombineerd met elk type afwerking (pleisterwerk, WDVS, klinkers) en vormt een geheel met de muur.

CleverBox

Het systeem onderscheidt zich door de beste parameters voor thermische en akoestische isolatie, dankzij de unieke structuur en de zeer hoge kwaliteit van de toegepaste componenten. Het is het enige overkoepelende systeem dat de mogelijkheid biedt om geveljaloezieën van het Z-type te gebruiken - die volledige duisternis in de ruimte garanderen. Het biedt comfort aan de gebruikers, zowel in de zomer als in de winter.

SKB

SKB

Het systeem is in de eerste plaats ontworpen om de energiebalans van het gebouw te verbeteren. Het belangrijkste element van het systeem is een doos van hoogwaardig isolatiemateriaal - styrotherm, dat zeer goede thermische eigenschappen heeft.

Bg Shape

Professionele renovatieproducten nodig?

Kom langs in onze showroom in Brecht!